Radiusdent.ro

Radius Dent

Pentru un zambet perfect, dar si un control preventiv, fa o programare acum!

Radiusdent.Ro

CBCT

CBCT

Computerul Tomograf cu Fascicul Conic (CBCT) este o tehnologie de ultima generatie in domeniul imagisticii ce permite vizualizarea in plan tridimensional a zonelor scanate. Folosind un fascicul conic de raze X, scanerul CBCT are nevoie de o unica rotatie in jurul pacientului pentru a prelua sute de imagini ale zonei de interes, acestea fiind apoi reconstruite cu ajutorul unui software de imagistica, in vederea obtinerii modelului virtual 3D al pacientului.
Intreaga procedura este de foarte scurta durata, iar gradul de expunere la radiatii in cazul unei tomografii computerizate realizate cu CBCT este minim.
Pentru vizualizarea modelului 3D, medicii si specialistii beneficiaza de un software  cu ajutorul caruia imaginile pot fi manipulate pentru a arata diverse unghiuri, pot masura adancimi, grosimi,pot selecta numai anumite tesuturi, se pot investiga amanuntit calitatea ( densitatea) si cantitatea osului, formatiuni anatomice existente, formatiuni patologice etc.

Radiusdent.ro

Informatii Contact

Ne puteti transmite impresiile, sugestiile, sau orice alt mesaj folosind acest formular:  Sau zilnic la numarul de telefon afisat.

0756353167
office@radiusdent.ro

Bd. Ferdinand Nr.47, Constanta, Romania ( Fosta cladire Unica Asigurari , langa Dioda in dreptul PNL de pe str. Traian )