Radiusdent.ro

Radius Dent

Pentru un zambet perfect, dar si un control preventiv, fa o programare acum!

Radiusdent.Ro

CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA

CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARA

Deşi apar ultimii în cavitatea bucală, la vârsta maturităţii, molarii de minte nu sunt atât de diferiţi de ceilalţi dinţi. Ba mai mult. Ei  pot deveni la fel de utili ca ceilalţi, dacă vor creşte corect şi vor fi susţinuţi de gingii sănătoase. În caz contrar, ei pot modifica chiar şi aspectul estetic.

Există, însă, şi situaţii în care dintele rămâne încarcerat în gingii, ţesuturile din jurul său se pot inflama, iar de aici până la infecţie nu mai e decât un singur pas. Medicul dentist este cel care decide tratamentul şi tot el recomandă extracţia, în cazul unei inflamaţii repetate.

 

Molarii de minte sunt asociati cu numeroase probleme stomatologice, din cauza ca de ce le mai multe ori sunt incovoiati sau rau pozitionati. Deseori se blocheaza in spatele celui de-al doilea molar, problema cunoscuta sub denumirea de “incluzie”. Multe persoane resimt durere si tumefieri in jurul acestor molari la o varsta frageda, dezvolta carii sau afectiuni gingivale.

 

De aceea cea mai buna solutie in cazul maselelor de minte este sa fie indepartate prin extractie. Interventia este cel mai bine sa fie realizata intr-o clinica sau cabinet de chirurgie orala conceput special pentru aceste proceduri. Clinica Radius Dent dispune de tot instrumentarul si echipamentele necesare pentru rezultate sigure si eficiente.

Radiusdent.ro

Informatii Contact

Ne puteti transmite impresiile, sugestiile, sau orice alt mesaj folosind acest formular:  Sau zilnic la numarul de telefon afisat.

0756353167
office@radiusdent.ro

Bd. Ferdinand Nr.47, Constanta, Romania ( Fosta cladire Unica Asigurari , langa Dioda in dreptul PNL de pe str. Traian )