Radiusdent.ro

Radius Dent

Pentru un zambet perfect, dar si un control preventiv, fa o programare acum!

Radiusdent.Ro

ENDODONTIE

ENDODONTIE

ENDODONTIA reprezinta tratamentul canalelor radiculare, cu cele mai sigure metode, asigurate de un medic specializat, cu ajutorul sistemelor de magnificatie si al instrumentelor de ultima generatie.
Endodontia se ocupa cu tratamentul canalului radicular si reprezinta baza stomatologiei – durata de viata a dintelui depinde in primul rand de corectitudinea aplicarii acestui tratament. Tratamentul de canal radicular devine necesar in momentul in care pulpa se inflameaza sau moare.
Daca nu este tratata, infectia se raspandeste la os si tesuturile inconjuratoare. Medicul specialist endodont indeparteaza tesuturile inflamate sau infectate, curata mecanic si chimic sistemul de canale al dintelui, umple si sigileaza spatiul endodontic.
Retratamentul endodontic este necesar in cazul dintilor ce formeaza infectii pe canalele tratate initial din diverse cauze:

Radiusdent.ro

Informatii Contact

Ne puteti transmite impresiile, sugestiile, sau orice alt mesaj folosind acest formular:  Sau zilnic la numarul de telefon afisat.

0756353167
office@radiusdent.ro

Bd. Ferdinand Nr.47, Constanta, Romania ( Fosta cladire Unica Asigurari , langa Dioda in dreptul PNL de pe str. Traian )