preloader
Obturatii coronare

Obturatii coronare

Obturatii coronare

Obturatii coronare

Deși pare un tratament banal, obturația dentară este un serviciu care poate face diferența între o dantură sănătoasă și una grav afectată. Pentru ca:

⚠️În multe cazuri, caria dentară poate să se instaleze fără durere (până în momentul în care atinge vreun nerv);
⚠️Există posibilitatea ca aceasta (atunci când este lăsată netratată) să afecteze structurile dentare ale dinților vecini;
⚠️Sunt cazuri în care, dacă obturația nu este corect realizată (nu sunt îndepărtate toate reziduurile, iar locul nu este perfect curățat), caria să se extinda pe sub plombă.

😷De aceea, o igienă dentară corect realizată și vizita la 6 luni la medic sunt primele lucruri pe care trebuie să vi le prioritizați pentru a vă asigura că aveți un zâmbet perfect sănătos!
.
.
#stomatologie #dentistry #romania #dentist #stomatolog #iasi #dentalstudent #dinti #zambete #odontologia #stoma #odonto #zambet #dentalphotography #veneers #cosmeticdentistry #bucharest #cosmeticdentist #smile #cirugiabucal #drawing #artist #dentista #dentalcare #dentalimpression #dentalart #art #dentaltechnician #dentaltehnician #odntologia

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fii la curent
cu noutățile noastre

***Promitem că nu facem SPAM!

Clinica Radius Dent este una dintre cele mai moderne clinici din Constantă. O echipă tânără de medici este gata să vină în întâmpinarea tuturor problemelor dvs. În cadrul clinicii noastre, vă punem la dispoziţie toate specialităţile, endodonţie, odontoterapie, protetica, estetică dentară, parodontologie, ortodonţie, precum şi servicii chirurgicale, implantologie şi chirurgie OMF! De asemenea, suntem singurii din Sud-Estul României care dispun de un centru radiologic de cea mai înaltă performanţă, precum şi de aparatura de tehnică dentară de ultima generaţie!

We’re Available

Luni : 08.00 - 19.00
Marți : 08.00 - 19.00
Miercuri : 08.00 - 19.00
Joi : 08.00 - 19.00
Vineri : 08.00 - 19.00
Sâmbătă : Închis
Duminică : Închis
SAL
SOL
ro_RORomanian