Radiusdent.ro

Radius Dent

Pentru un zambet perfect, dar si un control preventiv, fa o programare acum!

Radiusdent.Ro

PROFILAXIE

PROFILAXIE

Profilaxia dentara este cea mai simpla si mai ieftina metoda de tratament.Profilaxia previne imbolnavirea dentara si parodontala, preintampinand astfel aparitia complicatiilor. Asadar, profilaxia dentara are doua roluri :
prevenirea aparitiei cariei dentare si a bolii parodontale,
prevenirea evolutiei cariei dentare, a bolii parodontale si a aparitiei complicatiilor.
Profilaxia reprezinta prevenirea imbolnavirii dentare,dar si prevenirea complicatiilor, in cazul afectiunilor deja existente.
Detectarea precoce este cheia pentru evitarea tratamentelor complicate si costisitoare. Principalele afectiuni dentare, caria si boala parodontala sunt sarace in simptome in stadiile incipiente. Pacientul nu poate observa singur, in timp util, daca apare imbolnavirea dentara sau care este gravitatea afectiunii sale. De aceea sunt foarte importante vizitele regulate la medicul dentist, pentru a putea surprinde si trata din timp diversele afectiuni dentare si pentru a preveni aparitia altora.
In clinica noastra oferim urmatoarele servicii de profilaxie dentara:

Radiusdent.ro

Informatii Contact

Ne puteti transmite impresiile, sugestiile, sau orice alt mesaj folosind acest formular:  Sau zilnic la numarul de telefon afisat.

0756353167
office@radiusdent.ro

Bd. Ferdinand Nr.47, Constanta, Romania ( Fosta cladire Unica Asigurari , langa Dioda in dreptul PNL de pe str. Traian )