Radiusdent.ro

Radius Dent

Pentru un zambet perfect, dar si un control preventiv, fa o programare acum!

Radiusdent.Ro

PROTETICA

PROTETICA

Protetica este o specializare a stomatologiei a carei misiune este sa asigure obtinerea unei danturi echilibrate din punct de vedere functional si estetic.
Protetica dentara se ocupa cu restabilirea functionalitatii aparatului dento-maxilar prin lucrari fixe (coroane, punti) sau mobile(proteze partiale, totale). Scopul final este de a reda sau de a oferi pacientilor echilibrul functional, estetic si psihic.
Realizam atat proteze mobile, mobilizabile cu anumite sisteme speciale in functie de cazuistica, cat si tratamente protetice estetice in zona frontala.
O varianta minim invaziva a reprezinta refacerea sau imbunatatirea formei dintilor frontali cu ajutorul fatetelor ceramice. Acestea acopera doar fata externa a dintelui si sunt fixate cu cimenturi de ultima generatie de culoare identica cu a dintelui pentru maxim de estetica. Cand un dinte are a distructie carioasa prea mare, atunci el va trebui acoperit cu o coroana dentara ca sa poata rezista in continuare la presiunea masticatorie.
Coroanele ceramice cu suport de zirconiu reprezinta cea mai moderna tehnologie existenta in prezent, lipsa interiorului metalic asigurand astfel un aspect identic cu cel al dintilor naturali.

Radiusdent.ro

Informatii Contact

Ne puteti transmite impresiile, sugestiile, sau orice alt mesaj folosind acest formular:  Sau zilnic la numarul de telefon afisat.

0756353167
office@radiusdent.ro

Bd. Ferdinand Nr.47, Constanta, Romania ( Fosta cladire Unica Asigurari , langa Dioda in dreptul PNL de pe str. Traian )