Radiusdent.ro

Radius Dent

Pentru un zambet perfect, dar si un control preventiv, fa o programare acum!

Radiusdent.Ro

RADIOLOGIE DENTARA

RADIOLOGIE DENTARA

Investigatiile radiologice reprezinta un ajutor important pentru medicul dentist. Un diagnostic corect si complet nu poate fi pus decat dupa vizualizarea radiografiilor.
Pe radiografii se observa prezenta cariilor, gravitatea sau vechimea lor, dar si corectitudinea unor tratamente. In functie de informatiile obtinute in timpul examinarii clinice si a celor furnizate de radiografii, se stabileste diagnosticul si se alege tratamentul.
Clinica Radius Dent foloseste pentru intreaga gama de investigatii radiologice Computer Tomograful Orthopantomograph OP 300, apartinand producatorului Instrumentarium Dental, producatori si dezvoltatori mondiali ai sistemelor de imagistica dentara si maxilofaciala.
Orthopantomograph OP 300 este considerat unul din cele mai bune aparate ale generatiei sale, distingandu-se prin caracteristici greu de egalat:

Radiusdent.ro

Informatii Contact

Ne puteti transmite impresiile, sugestiile, sau orice alt mesaj folosind acest formular:  Sau zilnic la numarul de telefon afisat.

0756353167
office@radiusdent.ro

Bd. Ferdinand Nr.47, Constanta, Romania ( Fosta cladire Unica Asigurari , langa Dioda in dreptul PNL de pe str. Traian )