Radiusdent.ro

Radius Dent

Pentru un zambet perfect, dar si un control preventiv, fa o programare acum!

Radiusdent.Ro

TERAPIE CU AQUACUT QUATTRO

TERAPIE CU AQUACUT QUATTRO

Aquacut reprezinta ultima generatie de echipamente medicale dentare care prepara dintele si indeparteaza coloratiile.
Este un aparat prietenos ce inglobeaza o tehnica superioara de tratare a cariilor.
Aceasta tehnologie nu presupune folosirea frezei, ci o pulbere abraziva, fiind inlaturat contactul direct si zgomotul produs de freza. Aquacut taie cu un jet fin de pulbere inconjurat de o perdea de apa. Nu are contact direct cu dintele si de aceea nu transfera nici o senzatie. Nu exista zgomot, miros sau vibratie.
Aquacut prepara suprafata conservativ, indepartand o cantitate minima de substanta dentara si o lasa intr-o stare perfecta pentru a aplica materiale restaurative adezive moderne.
Aquacut Quattro este o unealta creata pentru a fi mult mai conservativa decat freza conventionala pentru repararea si prepararea dintilor. Spre deosebire de fluidul abraziv frezele indeparteaza mai mult decat este necesar din structura dentara putand cauza fracturi in smalt.

Ce poate face Aquacut Quattro:
– Taie: smalt, dentina, curata si sigileaza fisuri, indeparteaza placa bacteriana si depozitele de tartru, prepara cavitatile, indeparteaza cariile, petele de tutun si cafea.
Este mult mai putin traumatizant atat pentru dinte cat si pentru pacient, fiind recomandat atat în stomatologia pentru copii cat si celor care au teama de dentist.

Radiusdent.ro

Informatii Contact

Ne puteti transmite impresiile, sugestiile, sau orice alt mesaj folosind acest formular:  Sau zilnic la numarul de telefon afisat.

0756353167
office@radiusdent.ro

Bd. Ferdinand Nr.47, Constanta, Romania ( Fosta cladire Unica Asigurari , langa Dioda in dreptul PNL de pe str. Traian )